Thursday, February 21, 2013

Barulah Anak Jantan Namanya...


Tak perlulah lagi Khalid nak melayan karenah ibu tunggal ini nampaknya..
  

Berani jugak Khalid Gagap ni ye. Beliau telah mengadap Sultan Selangor mohon perkenan untuk membubarkan DUN Selangor. Walaupun tarikh belum ditetapkan namun sekurang-kurangnya dia telah mendapat perkenan Kebawah Duli Tuanku.
 
SPR tentu akan kata, mereka mempunyai masa 60 hari untuk mengadakan PRU itu kelak. Kita berharap sangat walaupun perbelanjaan akan menjadi besar, SPR akan mengadakan PRU secara berasingan untuk DUN Selangor ini.
 
Tumpuan  akan lebih mudah diberikan sekiranya Selangor sahaja yang menjalani PRU ini khas untuk Dewan Undangan Negeri. Mari berentap secara anak jantan antara pakatan dengan UMNO/BN.


Bubar DUN: MB Selangor sahkan menghadap Sultan Selangor


SHAH ALAM 20 Feb.- Menteri Besar, Tan Sri Abdul Khalid Ibrahim mengesahkan beliau telah menghadap Sultan Selangor, Sultan Sharafuddin Idris Shah hari ini bagi mendapat perkenan membubarkan Dewan Undangan Negeri (DUN) selepas sambutan Capgome pada 25 Februari ini.
 
Menurut beliau, Sultan Selangor telah menyatakan persetujuan namun baginda mahu majlis pengumuman pembubaran DUN dilakukan dengan penuh tertib bagi menjaga nama baik negeri.
 
Walau bagaimanapun, Abdul Khalid tidak menyatakan tarikh sebenar bila DUN Selangor akan dibubarkan. - UTUSAN1MALAYSIA TOLAK FITNAH, TOLAK PKR, DAP DAN PAS, SELAMATKAN MALAYSIA DARI PAKATAN.
 

1 comment:

  1. Apa punya website bodoh lah ko buat ni ..Buta2 sokong BN .. yg memang terbukti takberkesan sejak merdeka lagi .. Korup ,, Penipu .. Tak de modal lansung .. tak abis2 nak takutkan orang melayu konon nyer cina nak rampas negara ni .. Kalau cina kafir tu boleh perintah negara ni lagi adil,apa salah nyer .. daripada melayu islam yg penipu besar mcm umno ni .. Pakai otak lah sikit bro .. Think objectively .. Hmmm

    ReplyDelete