Sunday, May 13, 2012

Gempar!!! Selepas Ditinggalkan Helmi..Eli Wong K Bercinta Dgn Khalid G...Soheh!!..

Agaknya si Elli Wong ni memang sukakan orang Melayu sebagai boyfriendnya. Dulu dia bercinta dengan Helmi seorang budak Melayu yang kini melarikan diri ke Pulau Batam. Dengar khabarnya Helmi ni dibiayai oleh orang kuat PKR dan hidup mewah di negara jiran serta diarahkan supaya menjalankan kerja-kerja  'kebajikan' untuk PKR. Visa tamat pun tak kisah.. beres dong!!

Dia melarikan diri setelah gambar-gambar bogel Elli tersebar meluas di internet. Google Search mengesahkan perkara ini. Sepatutnya Elli ni dah meletakan jawatan dan dikatakan mahu berbuat demikian. Namun biasalah si Khalid G melarang kerana jika dia meletakan jawatan habislah peluang Khalid G hendak rapat selalu dengan beliau atas 'urusan rasmi' kerajaan negeri. Huuuaawwaaa!!!

 

Tertunduk, malu tersipu bila direnung begitu..Hanya orang bercinta sahaja mengalami detik begini.. hahaha. 

Kalaulah gambar puteri UMNO dalam kedaan bogel tersebar di internet, mahu tak cukup air liur puak pakatan mengkisahkannya sampailah orang itu meletakan jawatan. Segala jenis perkataan moral akan mereka bangkitkan. Kalaulah gambar Datuk Rosnah yang terpampang di internet, tak tahulah kita nak cakap. 
Esok selepas memeluk Islam dan berkahwin, beginilah pakaian dia.

Ini gambar Elli Wong yang terkelentang dan terkangkang, biasalah puak pakatan akan cover giler punya, perkara kecik je tu. Macam kisah si Badroooolllamin dengan kursus motivasinya jam 3 pagi. Semua tu perkara kecik, sebab ia dilakukan oleh pemimpin PKR. Banyak lagilah, umpamanya si Tian Chua yang suka berbaring depan trak polis tu dikatakan oleh RPK telah membuntingkan anak pemimpin PKR berbangsa Melayu. Ish..ish..betul ke?  Mereka seolah-olah ada imuniti. Kebal!!!

Selepas ditinggalkan oleh Helmi, maka si Elli ni dapat pengganti buah hatinya itu. Kali ini seorang yang beeeeeeerpengaruh dan mempunyai status tinggi, juga seorang yang berbangsa Melayu. Siapa lagi kalau bukan si Khalid G tersebut.

Perhatikan dengan sungguh gambar-gambar yang dipaparkan ini. Ada tak udang di sebalik batu. Kalau tak ada anggaplah ini hanya sekadar gurauan sahaja.


Ini gambar fesyen dulu-dulu..

 
Di mana ada si Khalid G, di situ ada si Elli K


 
Hahaha..rapat lagi..rapat!!!


1 comment:

  1. tahniah.selesai kes masalah air selangor oleh khalid

    ReplyDelete